– 11.01.2018 г.

Благодарим Ви, че сте с нас!!! 

 

blagodaria

Днес е най-учтивият ден в годината – Световен ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day). Това е и една от най-хубавите думи в нашия речник, означава "дарявам благо, добрина, добро". Когато чуем „Благодаря" след услуга или добро дело това автоматично ни кара да се чувстваме по-добре. Думите, с които изказваме благодарност, имат магически свойства – с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, показват внимание и разменят положителни емоции – нещо, без което живота ни би бил мрачен. За някои тази дума е вълшебна и не трябва да я забравяме. Важно е думите на благодарност да се изговарят от сърце. Според психолозите думите на благодарност са ласкателни и могат душевно да стоплят и успокоят хората.

 

 

– 25.09.2017 г. 

 

bigstockphoto_mail_box_1123160   Любопитни факти прочетете тук.А нашите пощенски кутии вижте тук.

 

– 09.08.2017 г. 

 

NW6SHEMA2

Най-новата секретна ключалка Мауер NW6 с иновативна защита ASGARD.За повече информация натиснете тук.Брошурата можете да разгледате тук.

 

– 01.08.2017 г. 

EssentialsCROP

От днес "Унисек-ситеми за сигурност"ООД има удоволствието да Ви предложи голямо разнообразие от архивни шкафове на атрактивни цени.За повече информация натиснете тук.

 

 

– 20.03.2017г.

Уважаеми клиенти,

от днес може да се възползвате от промоцията на Картотеки. За повече информация натиснете тук.

 


– 01.03.2017г.

Уважаеми клиенти,

от днес можете да правите Вашите поръчки през новата платформа на safe-portal.com. Променихме визията на сайта, за да бъде пазаруването при нас по-лесно и приятно.